вівторок, 28 квітня 2015 р.

Батьки і школа.





Нещодавно  в залі засідань адмінбудинку Княжолуцької сільської ради  пройшли загальношкільні батьківські збори під керівництвом директора школи Михайла Пенгрина. 
    На зборах були присутні батьки, педагогічний колектив школи , громадськість села, керівники установ села, перший заступник голови Івано-Франківської обласної ради Остап Дзеса, сільський голова Ігор Беляк.
   Збори розпочались показом учнівської творчості, вміння і знань під керівництвом  педагога Надії Маслій. Слід  відмітити, що надзвичайно важливим  був підібраний  сценічний образ учнів .  Їх  прикрашав український різноманітний національний  одяг. В своїй творчості вони передали відчуття  навколишнього світу,  духовності, переживань та болі за близьких і рідних, любов  до України.
    Що і підтвердив директор школи Михайло Пенгрин, діти в школі  обдаровані природою, тільки потрібно дати їм можливість себе реалізувати. Сьогоднішні умови навчання  учнів в нашій школі надто скромні  через надто складні  умови навчання  в аварійних приміщеннях школи. Однак надія є , що в цьому році діти нашої  школи відкриють двері в новому навчальному корпусі новозбудованої школи.
     Остап Дзеса підтвердив, що Долинською  районною та Івано-Франківською обласними радами прикладаються всі зусилля , щоб  учні Княжолуцької школи  навчальний цей рік розпочали в новозбудованій школі. Пре це свідчать  районні, обласні газетні  публікації,
телевізійні новини, що будівництво нової школи не є байдужим нашому керівництву.
   Сільський голова Ігор Беляк наголосив, що тільки спільними зусиллями і нашою наполегливістю ми зможемо домогтися завершення будівництва новозбудованої школи.
   Леся Ковердан - голова батьківського комітету, звернула увагу на  грибкове пошкодження класних кімнат в яких навчаються наші діти. І хто буде нести відповідальність за  їхнє здоров’я? І це не все , із стель вже падає штукатурка, провалюється підлога ,стіни гнилі,   а вище керівництво нам кошти щорічно виділяє з 2009 року, однак нічим завершити будівництво. Проте, навчання наших дітей  знаходиться в надто складних і страшних для життя умовах.




Іван Проців.

Немає коментарів:

Дописати коментар