суботу, 4 квітня 2015 р.

Серця доброти.

    


Днями  в загальноосвітній  середній   школі І-ІІІ ст..  села Княжолука  проходив районний семінар педагогів  районних шкіл  Долинщини  на тему «Патріотичне виховання» . Саме тут на підготовленому виховному  заході  педагогом Надією Маслій , присутніми заповнювались серця доброти.
     Незадовго 02 квітня 2014 року  наповнені серця доброти з синьо-жовтими стрічками при освяченні в котре  вантажу на відправку  в зону АТО за присутністю заступника голови Долинської РДА  Ігоря Лисейка , отець Михайло Довжанський храму святої мучениці Параскеви-П’ятниці УПЦ КП  освятив їхні заповнені серця доброти.
    Отець Михайло Довжанський  щиро подякував всім, хто допомагав у зібранні  допомоги для наших військових в зону АТО – ліс круглий, дрова паливні, вода, продукти  харчування тощо , волонтерам , учням школи , всім хто допомагав завантажити вантаж  нашим побратимам. Адже від нашої підтримки військовим залежить доля кожного з нас.
     Також наголосив, що  саме заповнюючи оці сердечка доброти педагоги Долинщини  побажали нашим військовим бути сильними і мужніми, що вони завжди з ними і проситимуть Бога  допомоги  у цей нелегкий, воєнний  час у боротьбі з агресором на сході України.

















Іван Проців

Немає коментарів:

Дописати коментар