понеділок, 22 лютого 2016 р.

Вшанували подвиг Революції гідності.






     Щорічно  в лютому  місяці сільська громада села Княжолука  вшановує пам'ять Героїв Небесної Сотні. Отож  і  сьогодні  отець Михайло Довжанський,  храму Святої Мучениці Параскеви-П’ятниці Української Православної Церкви Київського Патріархату,  разом з прихожанами відправив панахиду  про незабутню пам'ять героїв  сьогодення.



    Пам'ять про них житиме вічно в серцях  кожного  мешканця України та за її межами.  Адже під час  зими 2013-2014 років  на  революційних подіях  Майдану  загинуло 111 революціонерів, які боролися  проти  проросійського  режиму , який  діяв  в країні.
День памяті про героїв  увічнена великою  людською, громадянською і національною відвагою  та  самовідданістю, силою духу і стійкості , завдяки яким змінився  хід історії  України, гідного  вшанування  їх  подвигу . Вони  віддали  своє життя  під час Майдану, захищаючи ідеали  демократії, права і свободу людини,  майбутнє держави.



 Також отець Михайло наголосив, що саме прагнення  мирного  і незалежного життя коштує дуже дорого кожному  із членів Небесної Сотні. І ми зобов’язані  завжди пам’ятати  про них , учасників Революції гідності .
 Сьогодні вшановуємо їх, тих, які полягли і тих, які сьогодні  зі зброєю в руках  продовжують на Сході України захищати  долю нашої держави. Побажав  всім миру , добра і злагоди, порозуміння  й згуртованості. Щоб в усіх оселях був добробут, віра в майбутнє.




Іван Проців

1 коментар:

  1. Хоча розумієте про що пишете? Хіба все це бачили? З антимайдану!!! А тепер пишаєтесь що патріоти

    ВідповістиВидалити