вівторок, 26 вересня 2017 р.

З піснею до Бога.



     23-24 вересня  2017 року  відбувся  в місті   Долина   VI  фестиваль  -  конкурсу  української сучасної духовної  пісні  «З піснею до Бога» імені кардинала Мирослава Івана Любачівського : оспівування  любові до Бога  , про найдорожче, найсвятіше в його образі.


  Саме з  цими цінностями на  фестиваль прибув народний аматорський фольклорно-етнографічний колектив  «Барви Прикарпаття» клубу села Княжолука, що на Долинщині   у виконанні якого прозвучала пісня «У Божий храм, неначе в рай».

   Фестиваль – конкурс  «З піснею до Бога» відбувся з благословення Івано-Франківського Архиєпископа і Митрополита Володимира Війтишина, під патронатом благодійної  організації  «Любов і Милосердя» та парафії  «Серця Ісуса і Серця Марії» міста Долини  УГКЦ за сприянням  Долинської районної та міської влади. Засновником якого є  отець Вітольд Левицький.


  За участь у фестивалі – конкурсі  «З піснею до Бога»  народний аматорський фольклорно-етнографічний колектив «Барви Прикарпаття» нагороджено Дипломом.



Іван Проців

1 коментар:

  1. Дуже добре що село живе активним життям незважаючи на ситуацію що склалася в сільській раді і в депутатському корпусі.Удачі вам так тримати і не падати ні тілом ні духом.

    ВідповістиВидалити