пʼятницю, 22 вересня 2017 р.

Благодійна осіння ярмарка .




     Настала золота пора – осінь. Вона , мов художник  розмальовує  дерева в жовто-червоний  колір . Різнокольорове листя  опадає   між гіллям  дерев  на землю. Ця прекрасна пора року принесла  щедрий урожай, яким  змогли порадувати  сьогодні   учні Княжолуцької загально освітньої школи   І-ІІІ  ст.. на осінньому  благодійному  ярмарку з метою  збору  коштів хворому . Вони  з допомогою  батьків та вчителів школи  продавали   свої власні  кулінарні  та кондиторські  вироби , смачні пиріжки , солодкі  тістечка, торти, пирожне, плоди городини – яблука, сливи, виноград, груші та багато інших . 



       Учні восьмого класу Ігор Якимів та Юрій  Щеглюк  демонстрували свою музичну творчість на  музичних інструментах ,  баяні та сопілці.




       Ярмарка  була багатою  і дуже  привабливою  для покупців.
      Що    дало можливість  учням  школи придбати  певну  суму коштів для   хворого.




      Сьогодні  в умовах  політичних, економічних і соціальних змін в усіх галузях життя українського народу  і  виникла  необхідність  у педагогічного колективу Княжолуцької  школи виробити нові підходи у виховному процесі  учнівської молоді. І їм це вдається, бо це відбувається  під впливом сьогодення, навколишньої дійсності та середовища.


      





Майже всі учні школи  стали учасниками осінньої ярмарки. Тут вони ділилися  новими ідеями участі в благодійності, щоб більше заробити грошей та допомогти тим, хто цього потребує.




     Ця благодійна ярмарка ,  дала можливість наблизити життєдіяльність учнів  школи до дорослого життя, виховання в них  потреби і навичок благодійності.


Іван Проців.


3 коментарі:

  1. Як кажуть з миру по нитці бідному сорочка молодці що організовують такі акції.

    ВідповістиВидалити
  2. Молодці потрібно заохочувати молодь та дітей до такої доброї справи по-справжнему любити свое село та нашу Україну

    ВідповістиВидалити
  3. молодці дак і треба завлікати молодь дітей і по-справжнему любити наше село і нашу Україну

    ВідповістиВидалити