четвер, 6 липня 2017 р.

З Днем народження.

   
       
                         Сьогодні в цей чудовий день у Івана Івановича Проціва  - секретаря  Княжолуцької сільської ради,  День  народження. Його сердечно вітають працівники Княжолуцької сільської ради, керівники установ та організацій  села. Бажають , щоб  кожен  день його життя  був наповнений приємними  враженнями, потрібними і важливими  справами . Щоб ніколи в душі  не оживало гнітюче  почуття самотності, був   затребуваним  ,  необхідним людям  і своїй родині. Нехай  у всіх  починаннях  супроводжує вдача, розуміння і підтримка з  боку рідних, колег і однодумців, а непроста робота приносить тільки задоволення і творчі перемоги.  Здоровя  , радості повне серце  і теплоти людської . А найголовніше  - великих Божих благословень.

З Днем народження вітаєм,
Щастя  зичим  і добра.
І  міцніє  хай  здоровя,
В серці  - ніжності, тепла.

Буде  вік нехай  Ваш довгим,
Повним  пишних  перемог.
Хай  сімю  прекрасну Вашу
Береже від лиха Бог.

Сили будуть і натхнення ,
Щоб до цілей своїх  йти.
Сенс життя в любові  ближніх

Вам бажаємо  знайти.

2 коментарі:

  1. ХВАЛІДУПНИКУ! САМ СЕБЕ вітаєш? Схаменися, тебе як шкідливого кота виганяють всі і по всюду, тебе ж 10 з 14 депутатів сільської ради звільнили ще 10 січня 2017 року, ти своїми злочинними(антилюдськими) діями підставляєш "невинного"сільського голову! ТИ позориш на весь світ прекрасне село та трудолюбивих порядних жителів села Княжолука. Не ганьбися так! Нехай депутати та жителі села відпочинуть від тебе мерзотного!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Самопіар.молодець але піаришсі без помилок не так як довідки видаєш .бо довідки разів 5 треба міняти .може пора уступитись бо заходити до сільради нехочеться щоб лишній раз тебе невидіти .люди у княжолуці секретар вічний як ленін в мовзолей.пересидів багатьох головів.шапку убернув уже на усі боки.ітеперішнньго на повідку водить.позорище

    ВідповістиВидалити