середу, 14 червня 2017 р.

Ми діти України.



         Присутність   капелана у лавах військових є потрібною і корисною підтримкою . Саме  такими є старший капелан протоієрей   ІВано-Франківської  Єпархії  Управління Військового Духовенства  Іоан Креховецький та отець Анатолій. Сьогодні  військові не уявляють життя на війні без капелана, як життя сина без матері.


        В  Україні   існують цілі батальйони  військових капеланів , відділи військового духовенства при Церквах та релігійних громадах. Знаючи про їхню неабияку важливу підтримку наших військових в зоні АТО,  а саме Станиця Луганська, Щастя,   Лисочанськ, Попасне,    жителі сільської громади   села Княжолука  12.06.2017 року  внесли  і  свою частку  в потребах поваги та взаєморозуміння до  військових . До завантаження  автомобіля  долучився сільський голова Віктор Мальон   разом  з  жителями села Княжолука  . Вони  принесли  для  військових  продукти харчування  - консерви, закрутки  тощо.


         За  час ведення збройних конфліктів російським  агресором  в Україні  сталося  дуже багато і важливих  змін.  Змінилася українська  армія і ставлення громадян до своїх захисників та роль  представників духовенства у військовому середовищі.
        Будучи серед військових та доставляючи гуманітарну допомогу  капелани добре розуміють їх , а також те що вони пережили .


        Спілкуючись з капеланами ми зрозуміли  яку велику силу  вони приносять на захист нашої Неньки-України,  що ми  всі  повинні пам’ятати -  ми діти  однієї України і маємо робити все можливе, щоб об’єднати український народ, здійснити мрії тих хто пролив свою кров і продовжує проливати заради  нашої Вітчизни, молитися за них, а Господь нехай дарує  мир і благословення для всього нашого народу.



Іван Проців.

Немає коментарів:

Дописати коментар