середу, 5 жовтня 2016 р.

День людей похилого віку.



          Ось і попереду  ще все життя,  повне  щасливих життєвих моментів. Та час не стоїть на місці,  і ми стаємо старшими, мудрішими,бо   за плечима  віз досвіду і знань  .                                

    А на порозі перше жовтня -    День  людей похилого віку, то ж народний аматорський фольклорно-етнографічний колектив «Барви Прикарпаття» при сільському клубі села Княжолука, на чолі з  художнім керівником Марією Надіївською  та  сільським головою Віктором Мальоном,  вирушили  в дорогу до районного  центру,  міста Долини,  взяти  участь  у  концертній програмі  з нагоди цього свята.

      Адже літнім людям  приємні  будь-які вітання : пісні, вірші, гуморески, танці, частування , … – неважливо. Їм потрібна увага, потрібно знати, що їх цінують і про них памятають .   І все це вдалося-  всім учасникам  святкової програми передати присутнім . Адже все дійство було присвячене тільки для них, бо цього дуже вони  чекали.                                                                                                 

       Мета сьогоднішнього  свята не тільки порадувати людей похилого віку, але й привернути увагу  до їхніх потреб та не забувати про тих, хто за станом здоровя і не може взяти участь в будь – яких заходах. 
       Керівниками районної ради та районної державної адміністрації  висловлено літнім людям подяку  за роки праці ,  виховання дітей і онуків,  їх життєву мудрість і розсудливість.



Іван Проців.

Немає коментарів:

Дописати коментар