четвер, 21 квітня 2016 р.

Вкрадене повернуто.


А ніч все таки зрадила. Саме з 18 на 19 квітня  вкрадено  пішохідний металевий місток, який складався з трьох зварених металічних труб та поручня довжиною 17  метрів і перетинав потік Саджівка . Як би ж  воно темно не було, а нічна тиша підвела. Отож  родина  О.Пирин вирішила повернути спадщину   1979 року. Та шум транспорту і гуркіт містка, який тягнувся за ним пробудив весь  східний район населеного пункту  села Княжолука. Односельчани самоправством вирішили не займатись, бо не зрозуміло хто. То ж вони  мерщій  подзвонили  черговому  Долинського відділення РВ УМВС. Працівники міліції  не забарилися  і за хвилин 40 прислали   трьох  своїх працівників. Щось писали , підписували, так шепотіли односельчани. Але ж вони їм чомусь  не вірять. Бо  десь років три на цьому ж місці, тільки  вище, було вкрадено металічні переходи  . Та ба,  так і по сьогодні злодія не впіймали. Всі ці металічні містки з’єднують вулицю Долинську з вулицею Дебелівка, яка прямує в сторону м. Долина та Болехів, що є дуже зручним  і корисним  для жителів села Княжолука. Обурені злодійством селяни зібрали 113 підписів і звернулись в орган місцевого самоврядування, щоб негайно повернути вкрадене через працівників  Долинського РВ УМВС. Адже вкрадений місток паралізував їм пересування на роботу та учням в школу м. Долина та Болехова. Тож чекати ніколи, а  керівники не реагують, тож вирішили  власними силами  повернути та встановити його на  своє місце тридцятилітньої давності. Що і зробили  .


Своїми підписами односельчани стверджують, що місток є  власністю громади і його встановлювали громадою,  а не одноосібно.
 Орган місцевого самоврядування  села  на сьогоднішній день вже встановив  на цьому місці за два роки два  пішохідні  містки протяжністю більше 50 метрів погонних  та готує встановити  вже третій пішохідний металічний місток протяжністю в межах 20 погонних метра,  використовуючи кошти від  участі  органу місцевого самоврядування  в обласних  конкурсах проектів «Громада кращого довкілля».


 Сільська громада сподівається, що орган місцевого самоврядування села  та  працівники   Долинського РВ УМВС  зроблять все можливе, щоб більше ніхто не зазіхав  на  придбане  майно  сільської  громади , а нічна тиша панувала для доброго і спокійного сну сільської громади.

Іван Проців

8 коментарів:

  1. Іване виправте помилки (( вулицею Дебелвка)) і слово ((металічний)) якого в українській мові немає а є слово металевий.

    ВідповістиВидалити
  2. Перше:чому забув написати що мала бути заміна безкоштовної лавки на 30 чи 40тисячну.д Друге:що ти хотів,щоб твої волонтери здали вічну лавки на злом

    ВідповістиВидалити
  3. А нашій "верховні раді" думають що люди недорозвинуті

    ВідповістиВидалити
  4. Іване оббріхуючи інших святим не станеш. Напиши, що ти зробив для села за ці роки. Крім того, що себе хвалиш за чужі заслуги.

    ВідповістиВидалити
  5. Тобі спати заважає не гуркіт труб, а твоя совість

    ВідповістиВидалити
  6. Хіба в нього є совість

    ВідповістиВидалити
  7. Шановний анонім, де ти живеш, якщо не знаєш , що зробив Іван Іванович Проців у селі? Спустись на землю. В любий вигідний час приходь до мене я постараюсь відкрити тобі очі.

    ВідповістиВидалити
  8. Шановний іван іванович проців ви адекватні? Люди давно очі відкрили

    ВідповістиВидалити