понеділок, 10 липня 2017 р.

Івана Купала


   Сьомого липня 2017 року  в храмі Святої Мучениці Параскеви – П’ятниці Української  Православної Церкви Київського Патріархату в селі Княжолука , що на околиці Долинщини,  в день  в найбільш поетичного свята  українського обрядового календаря , отцем Олегом, спільно з прихожанами,  проводилось Богослужіння   по відзначенню  Різдва Івана Хрестителя.




До початку  Богослужіння  з Божого Благословення  до  прихожан звернувся  з словами вдячності  старший капелан протоієрей   ІВано-Франківської  Єпархії  Управління Військового Духовенства  Іоан Креховецький .



  Він розповів про життя військових   в зоні АТО та духовну  службу  капеланів, також   про вагомий внесок парафіян у  наданні  гуманітарної допомоги  військовим. Адже там , на війні з російським агресором  наші брати і сестри  жертвують своє життя заради   мирного неба нашому  українську народу , за збереження цілісності і незалежності нашої України . Подякував всім, хто приклався  у наданні допомоги, яку нещодавно вони доставили  в зону бойових дій.



  Нещодавно старший капелан протоієрей   ІВано-Франківської  Єпархії  Управління Військового Духовенства  Іоан Креховецький  за активну  організацію та участь  в організації  відправки  гуманітарної допомоги  відзначив  грамотою  працівників сільської ради , а сьогодні  вручив грамоту  церковній управі храму Святої Мучениці Параскеви – П’ятниці.



Іван Проців.

Немає коментарів:

Дописати коментар