неділю, 25 червня 2017 р.

103-я річниця Дня народження Катерини Павлів.


       Сьогодні  пані Катерина Павлів  зустрічає 103 річницю дня свого народження, жителька села Княжолука, що на Прикарпатті. 
      В своїх спогадах про минуле була відвертою,  все життя  працювала, бо треба було самотужки виховувати своїх дітей.   Недавно в її оселю прийшла сумна  звістка - помер її син Іван, на якого вона покладалася та за ради кого жила. Та не могла собі це простити. Важко видихнувши , сказала : «Божа сила».   І сьогодні Вона живе в оточенні  своїх онуків та правнуків.


         Ніколи не думала, що стільки проживе,  посміхаючись сказала Вона.  Постійно працювала, ніколи нічим не хворіла, та й сьогодні нічого не болить. Однак останнім часом  поболюють ноги, очі  і це їй незвично. Важко жити , коли ти вже не можеш повноцінно працювати, але в душі не затаїш . «Хочеться жити далі»- сказала Вона.


         Зі словами щирих привітань , побажань міцного здоров’я , добра та миру на землі  завітали до 103-х літньої пані Катерини сільський голова Княжолуцької сільської ради Віктор Мальон разом з працівниками сільської ради . Вони вітали її з особистим  святом . Сільський голова зазначив, що саме на таких як пані Катерина потрібно рівнятися нашому молодому поколінню, вчитись у неї мудрості та гідності, щоб бути чуйними та надійними.



Іван Проців.

Немає коментарів:

Дописати коментар