неділю, 18 грудня 2016 р.

Безплатна правова допомога.



         15  грудня 2016 року  працівники  Бюро  правової допомоги  прибуло до територіальної громади села Княжолука. В приміщенні адмінбудинку сільської ради вони надавали  громадянам  безкоштовну  правову допомогу з метою надання інформацій, консультації з роз’яснень  правових питань, складання заяв , скарг та інших правових документів  правового характеру. Також   надання допомоги  з доступу  особи  до вторинної правової допомоги  та медіації  щодо захисту від обвинувачення , здійснення  представництва в судах  та інших державних органах та складання документів процесуального характеру. Серед  представників   від   Долинського бюро  правової допомоги Калуського МЦБВПД  заступник начальника -  Галина Василівна Стефанишин, від   Болехівського  бюро  правової допомоги Калуського МЦБВПД  головний спеціаліст – Ілона Романівна Калитин.     



        В основному, присутніх  на прийомі  цікавили питання   про   захист честі і гідності,  проведення банківських операцій  та відповідальність за кредити,  встановлення огорожі, питання землекористування  та дотримання законності.                                                                     
      Відвідувачів  працівників  з правової допомоги  здивувало  те , що  вони в сьогоднішній  час можуть  отримати консультації і допомогу з правових питань  безплатно  та за місцем  проживання . А також можна контактувати з ними в телефонному режимі.



   В даний час  Бюро правової допомоги  є мережею точок активного поширення  правової  інформації  та доступу до правових  консультацій на рівні  територіальних громад та соціально вразливих  суспільних груп.


Іван Проців.

Немає коментарів:

Дописати коментар