четвер, 4 лютого 2016 р.

Про Вас пам’ятають.



  

      Сьогодні  гуманітарний  вантаж  в двадцятитонну  автомашину  та мікроавтобус завантажено  волонтерами  села  Княжолука    в зону АТО на Схід України.
        Вантаж зібраний  жителями села Княжолука  та спонсорами Долинщини. Серед них  Любомир Черешнівський – лісничий  Витвицького лісництва  Державного підприємства « Болехівське лісове господарство»,  забезпечив  дровами буковими паливними, Василь Дичка – підприємець села Тяпче  забезпечив коштами, Василь Мураль – керуючий автосервісом «Шанс» в селищі Вигода  забезпечив  дизпаливом та продуктами, Богдан Проців – керуючий  ТОВ «Брати –КІП»  забезпечив  дизпаливом,  Андрій Шванко – керуючий цехом по випуску води в с. Стара Мізунь  забезпечив  фасованою питною водою, Олег Гук  забезпечив  транспортом перевезення вантажу до пункту загрузки в селі Княжолука , Максим Гринь  забезпечення транспортним засобом доставки вантажу в зону АТО, Олексантр Борисович Матусевич – директор  Державного підприємства «Вигодське лісове господарство»,  забезпечив  лісом  круглим , Віктор Громиш – заступник голови Долинської районної держадміністрації , сприяв в організації забезпеченням вантажу для перевезення на Схід України. Неабияку  допомогу  надали окремі підприємці та активісти села Княжолука.  

         
             Подбали жителі села для бійців передати консервацію різного асортименту і взагалі все , що потребують вони сьогодні. Слід відмітити, що наші господині  подбали   також про  військових  і  зготовили  смачних голубців та вареників, що так смакують  їх  у нас в підніжжі гір Карпат  на Долинщині.



           Неоголошена війна добре зачепила і наше село Княжолука, адже 02 .02.  2015 року в зоні АТО загинув  мешканець села , доброволець Ігор Денисів . Тринадцять хлопців служать у війську, а троє   на військовій службі за контрактом. На відправлення  вантажу  прибула громадськість села , сільський голова Віктор Мальон.


       Отець Михайло Довжанський, храму святої мучениці Параскеви-П’ятниці УПЦ КП ,   разом з отцем Ярославом Савкою храму Дмитрія УГК провели молитву біля адміністративногобудинку сільської ради.Апотім освятили вантаж, біля двох десятків тон, та мікроавтобус з вантажем продуктів. Волонтери мікроавтобусом супроводжують вантаж до місця призначення в зону АТО.          



         Наша Батьківщина переживає  знущання, біль і смерть побратимів  від рук російського агресора , а  наша  єдність  і спільна  допомога допоможе  нам  зробити нашу Державу сильною , могутньою і непереможною.


Іван Проців

Немає коментарів:

Дописати коментар