четвер, 10 вересня 2015 р.

Кращий добробут - мрія кожного




    
           Турбота  про  покращення  добробуту  жителів населеного пункту села Княжолука , орган місцевого самоврядування   ,  очолюваний   сільським головою Ігорем  Беляком  постійно дбає  про виконання  комплексу робіт  з інженерного захисту , соціально-економічних, організаційно-правових  та економічних заходів з покращення мікроклімату, санітарного очищення та інше , що здійснюється на території сільської ради з метою раціонального використання , належного утримання та охорони, створення  умов захисту та відновлення сприятливого для життєдіяльності людини довкілля. 
             Відновлення діяльності  колодязя питної води в центрі села, який десятиліттями стояв  закинутим і в занедбаному стані,  цими днями введено в експлуатацію.  Цей  колодязь має історичне значення, адже цю воду споживали всі, хто мандрував   кілька століть дорогами  населеного пункту у підніжжі Карпатських гір. Село, як і люди, має свою біографію. І у кожного з них своя. Тут кожен мешканець  може спілкуватися з природою, розуміти її серцем і душею, милуватися неповторною красою. Адже  село Княжолука  – це  рідна Батьківщина кожного  тут проживаючого і в кожного тут є своя хата, стежина, яка рано чи пізно веде в далекий непізнаний світ. Село мов на долоні , усе на виду. Але добре пам’ятають   про минуле. Та згодом , кожен історичний етап переборювався волею мешканців села. Воно знову і знову відновлюється і стає загартованішим до любих перешкод на шляху свого розвитку.  
    Дбаючи  про  покращення  умов молоді на селі ,  при  парадному вході   сільського клубу  щойно встановлено дві  лавки для відпочинку  .  Депутат обласної ради Остап Дзеса  вкотре   побував на новобудові школи. Де  зустрівся з керівниками  органу місцевого самоврядування  та робітниками - будівельниками  , вислухав їхні проблеми та обіцяв допомогти . Тільки спільними зусиллями  можна досягти успіхів у вирішенні всіх питань сьогодення.




















Іван Проців

1 коментар: