понеділок, 29 червня 2015 р.

Війна і допомога.





         Багатотонна  вантажівка  з зібраним вантажем гуманітарної допомоги  волонтерами  в селі  Княжолука  вкотре вирушила на схід  України  в зону АТО. Адже  сьогодні там  вкрай потрібні будівельні матеріали як для військових, так і для цивільного населення. Кожен з волонтерів, покидаючи домашні справи і сімейний затишок, поринають в пошуках  необхідного  гуманітарного вантажу для східної частини України в зону, яка потребує незліченну  допомогу   через дії  російського агресора.
         Саме цей вантаж   круглого лісу та плити ДВП дасть   неабияку допомогу  в  потребах  за  місцем  призначення . Заявки на гуманітарну допомогу , як військових так і від  місцевого керівництва,  постійно зростають. І це не дивно, бо  Мінські угоди зі сторони  агресора постійно порушуються  і перешкоджають мирному врегулюванню  на Сході країни.
          Слід відзначити і тих кому не байдужа доля України,  хто ставиться з розумінням  і надає неабияку  допомогу  для потреб  східного регіону.  А саме директора  Вигодського  заводу «Уніплит» Анатолія Коломійця та  директора  ДП «Вигодське лісове господарство» Олександра Матусевича , адже «Війна і «Допомога» рівносильні  і тісно взаємно пов’язані  між собою – дасть можливість розчистити павутиння російського агресора в зоні АТО східних областей України.



Іван Проців

Немає коментарів:

Дописати коментар